صادرات سرامیک به عراق | تصدير واستيراد السيراميك إلى العراق| Export of ceramics to Iraq


سرامیک سازی یکی از صنایع ساختمانی است که به توسعه بخش ساختمان کمک می کند. افغانستان، پاکستان، ترکمنستان، گرجستان، امارات، تاجیکستان، ارمنستان، ازبکستان، آذربایجان و عراق کاشی از ایران وارد می کنند. در این میان، عمده صادرات به عراق است. در این مقاله در مورد صادرات سرامیک به عراق صحبت می کنیم.  صادرات به کشور همسایه عراق یکی از محصولات سودآور و سودمند صادراتی به عراق برای تجار ایرانی، صادرات کاشی است.

با توجه به پروژه های مختلف بازسازی در عراق که در نتیجه جنگ های قبلی صورت گرفته است، تقاضای زیادی برای خرید کاشی و سرامیک وجود دارد.  اگر علاقمند به صادرات کاشی از ایران به عراق هستید، باید اطلاعات مختلفی مانند داده های صادرات کاشی و سرامیک، خریداران و واردکنندگان کاشی و سرامیک در عراق، روش های صادرات کاشی و سرامیک، تعرفه ها و مالیات های قابل اعمال کاشی و سرامیک را جمع آوری کنید. صادرات از ایران به عراق و روند صادرات به عراق.

بررسی بازار عراق نشان می دهد که تقاضا برای کاشی و سرامیک در این کشور همچنان ادامه دارد. به خصوص در سال های اخیر این بازار به دلیل بازسازی مناطق مختلف رونق زیادی پیدا کرده است. عراق یکی از قدیمی ترین تولیدکنندگان محصولات سرامیکی است.  اما دولت عراق به این صنعت توجهی نکرده است و بنابراین صادرات کاشی از ایران به عراق بسیار خوب خواهد بود. کمبود آشکاری در تولید مواد سرامیک و کاشی برای پاسخگویی به سه نوع افزایش تقاضا برای صادرات کاشی و سرامیک حمام و توالت و کاشی و سرامیک دیوار و کف در عراق وجود دارد.

مدارک لازم صادرات سرامیک به عراق

مدارک مورد نیاز برای صادرات سرامیک به عراق  از ایران به عراق عبارتند از: فاکتور فروش (به زبان انگلیسی و عربی) در فاکتور فروش، نام شخص یا شرکت تولید کننده، نام شخص یا شرکت صادرکننده، نام وارد کننده یا خریدار. (شخص عراقی)، نام و سمت مدیرعامل یا شخص امضاکننده، نوع و مقدار کالا و قیمت آن ذکر شود. ضمناً اطلاعات آدرس ذکر شده در فاکتور تجاری و گواهی مبدا باید یکسان باشد. همچنین کلیه ارقام و شماره مدارک مورد نیاز برای صادرات به عراق باید به زبان انگلیسی بوده و دارای مهر شرکت یا شخص صادرکننده باشد. 

گواهی مبدا (به زبان عربی و انگلیسی) در گواهی مبدأ باید آدرس سازنده، آدرس صادرکننده و آدرس خریدار یا واردکننده به طور کامل قید شود. همچنین نام پایانه مرزی برای عبور کالا ذکر شود. لازم به ذکر است همان اطلاعات کالا در فاکتور فروش و گواهی مبدا نیز ضروری و الزامی است.  گواهی بهداشت از سازمان نظارت بر سلامت محصولات غذایی لیست اظهارنامه محصول (شامل نام و کمیت محصول و اطلاعات کوتاه محصول) اخذ استانداردهای رضایت مشتری اخذ استانداردهای ISO (در صورت امکان) تهیه برچسب محصول به زبان انگلیسی و عربی گزارش تست، نمونه برداری و بازرسی کالاها اخذ استانداردهای زیست محیطی تاییدیه ساخت محصول از سازمان استاندارد

سخن پایانی

همانطور که قبلا ذکر شد، همجواری و هم مرزی ایران با عراق و وجود مرزهای مختلف مزیتی برای صادرات کاشی و سرامیک به عراق است. از سوی دیگر، نیاز به تامین کالاهای ساختمانی از جمله کاشی و سرامیک به دلیل چهار دهه درگیری و جنگ و نبود مناطق تولید مناسب و با کیفیت در این سرزمین، فرصت صادرات را برای بسیاری از کشورها مانند ایران باز کرده است. از طرح های پرطرفدار در عراق در زمینه کاشی و سرامیک می توان به کاشی های چوبی، سنگ طبیعی یا مرمر اشاره کرد. طرح های ویژه با بافت چوب طبیعی بسیار محبوب هستند. از نظر رنگ، رنگ های ملایم و خنثی و رنگ های خاکستری مات و (مخصوصا) مشکی طرفداران زیادی دارند.

در سراست صادرات به سرتاسر جهان انجام می شود که از جمله آنها می توان به صادرات کاشی به ترکیه، صادرات کاشی و سرامیک به عراق، آذربایجان و روسیه با تمرکز اصلی بر بازارهای خاورمیانه اشاره کرد. از زمان شروع و دریافت مجوز صادرات، ما در حال گسترش و ارائه بهترین محصولات در سطح جهانی بوده ایم.  همچنین در گروه بازرگانی سراست هدف اصلی کمک به یک کسب و کار برای راه اندازی و ایجاد شبکه مشتریان خود و ایجاد درآمد اضافی با کاهش هزینه های مربوطه یا اخذ نمایندگی کاشی و سرامیک است. برای دریافت خدمات صادرات کاشی به عراق از طریق راه های ارتباطی موجود با ما تماس بگیرید.

لا تعليق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *