صادرات سرامیک به ترکیه | Türkiye’ye seramik ihracatı


ایران از مدت‌ها پیش محصولات مختلفی را به ترکیه صادر کرده است. کاشی‌های سرامیکی از جمله محصولات صادر شده به ترکیه هستند. رشد قابل توجه اعداد و ارقام مربوط به تولید کاشی‌های سرامیکی در ایران در دو دهه گذشته نشان دهنده پتانسیل و قدرت‌های این صنعت مهم کشور است. در واقع، پس از چین، هند، برزیل و اسپانیا، ایران پنجمین تولید کننده سرامیک و کاشی در جهان است. در این مقاله، ما تجربیات خود را به عنوان راهنمایی برای صادرات سرامیک اسلب و کاشی‌های ایرانی به ترکیه گردآوری کرده‌ایم. صادرات سرامیک به ترکیه در دهه گذشته پیشرفت اقتصادی قابل توجهی داشته است.

– ترکیه همسایه یونان و قبرس است.

– با 80 میلیون نفر جمعیت، ترکیه یکی از پرجمعیت‌ترین کشورهای خاورمیانه است.

– موقعیت استانبول در اروپا و آسیا ویژه است.

– ترکیه آسیا را به بازار اروپا متصل می‌کند.

– آمار ساخت و ساز در ترکیه بالاست.

موقعیت ایران در صادرات سرامیک به ترکیه

با رشد روزافزون فعالیت‌های ساختمانی در ایران و افزایش ارزش صادرات سرامیک به ترکیه، بازار  به سرعت در حال گسترش است. با وجود تحریم‌های اقتصادی، کاشی‌ها و سرامیک‌های ایرانی به 52 کشور مختلف صادر می‌شوند. در حال حاضر ظرفیت تولید کاشی در ایران 750 میلیون متر مربع است. ایران همچنین به کشورهای افغانستان، پاکستان، ترکمنستان، گرجستان، امارات متحده عربی، تاجیکستان، ارمنستان، ازبکستان، آذربایجان، عراق و روسیه نیز کاشی صادر می‌کند. یکی از مزایای صادرات کاشی‌های سرامیکی به ترکیه هزینه پایین تولید آنها در ایران است. از آنجا که ایران منابع طبیعی زیادی در دسترس دارد، بسیاری از کارخانه‌ها در نقاط مختلف کشور کاشی‌های سرامیکی تولید و به ترکیه، کشورهای اروپایی و همسایه صادر کرده‌اند. بنابراین، به دلیل دسترسی به منابع اولیه با هزینه بسیار کم، تولید و صادرات کاشی‌های سرامیکی به ترکیه و سایر نقاط جهان در ایران رونق یافته است.

یکی از محبوب‌ترین انواع کاشی‌ها در ترکیه، کاشی پرسلانی است. سرامیک پرسلانی به دلیل دوام و زیبایی آن شناخته شده و به طور کلی به عنوان نسخه پیشرفته‌تر و بهبودیافته کاشی‌های سرامیکی استاندارد ارائه می‌شود. برای جزئیات بیشتر در مورد صادرات سرامیک پرسلانی به ترکیه می‌توانید با سراست تماس بگیرید.

هزینه‌ای که باید برای ترخیص گمرکی پرداخت شود، تعرفه صادرات کاشی و سرامیک نامیده می‌شود. عوامل مختلفی مانند حمل و نقل، بیمه و مالیات‌ها، عوارض گمرکی و غیره برای تعرفه گمرکی در نظر گرفته می‌شوند. با توجه به اینکه قیمت‌ها هر روز در حال تغییر هستند، نمی‌توان یک رقم مشخص برای تعرفه ارسال کاشی‌های سرامیکی به ترکیه در نظر گرفت.

محبوب‌ترین طرح‌های کاشی سرامیکی در ترکیه

امروزه در بازار ساخت و ساز و دکوراسیون ترکیه، مدل‌های کاشی و سرامیک با توجه به روندها و سبک‌های مختلف دکوراسیون وجود دارد. بیشتر اوقات، مدل‌های سرامیکی مینیمالیستی مانند مرمر یا تک‌رنگ ترجیح داده می‌شوند. در عین حال، کاشی‌های طرح چوب نیز بسیار محبوب شده‌اند. در سال‌های اخیر، ایران صادرات محصولات مختلفی از جمله کاشی و سرامیک به ترکیه را افزایش داده است. دسترسی به تخفیف‌های گمرکی در ترکیه باعث شده که ایران تمرکز بیشتری بر صادرات به این بازار داشته باشد. علاوه بر این، به دلیل نزدیکی جغرافیایی دو کشور و روابط دیپلماتیک مثبت آن‌ها، بازرگانان ایرانی در بازار ترکیه برای صادرات سرامیک به ترکیه بسیار فعال شده‌اند.

سخن پایانی

ایران از قدیم الایام همواره یکی از قطب های تولید کاشی و سرامیک بوده و سابقه درخشان آن در زمینه سفال، کشور ما را به یکی از با سابقه ترین کاشی و سرامیک های جهان تبدیل کرده است. از سوی دیگر مواد اولیه و منابع مورد نیاز برای تولید کاشی و سرامیک را می توان به راحتی در ایران یافت. تولیدکنندگان کاشی و سرامیک همواره به فکر گسترش بازار خود هستند و به این ترتیب ایران توانسته است کاشی و سرامیک را به کشورهای مختلف صادر کند.

صادرات کاشی و سرامیک به کشورهای همسایه ایران مانند عراق، ارمنستان، گرجستان، روسیه، ترکیه، پاکستان، تاجیکستان، آذربایجان، کویت، عمان، امارات، ترکمنستان و حتی کشورهای دوردست مانند کشورهای اروپایی یا آفریقایی تجارت غیرنفتی پرسودی است. کشور عزیزمان ایران می تواند باشد. صادرات کاشی و سرامیک یکی از مشاغل و مشاغلی است که می تواند درآمد زیادی برای تولیدکنندگان صنعت کاشی در ایران مانند سرایت داشته باشد و در کنار این درآمد، قدرتی مضاعف به رونق اقتصادی ایران خواهد داد.

لا تعليق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *